Home

Welkom op het verwijzersdeel van de website van het DCWF (Diagnostisch Centrum West-Friesland). Zoals u weet verzorgt het DCWF medische onderzoeken voor patiënten, huisartsen en andere medici in de regio West-Friesland. Het DCWF is een initiatief van de regionale huisartsen, het voormalig Westfriesgasthuis (nu Dijklander Ziekenhuis) en ziektekostenverzekeraar VGZ.

Diensten die het DCWF levert zijn:

Voor meer informatie over opslag en gebruik van gegevens klik hier. 

Zorg In Beeld
Door middel van onze videoserie ‘Zorg In Beeld’ willen wij u goed informeren over de ontwikkelingen van eerstelijns diagnostiek in West-Friesland en de Wieringermeer. Lees verder.

Wachttijden onderzoeken
Klik hier voor de actuele wachttijden van het Dijklander Ziekenhuis.

Privacy
Zorgkoepel West-Friesland (ZWF) en haar gelieerde stichtingen Ketenzorg West-Friesland, Huisartsenpost West-Friesland en Diagnostisch Centrum West-Friesland verwerken uw persoonsgegevens met uw toestemming. Wij verwerken uw gegevens strikt vertrouwelijk en op verantwoordelijke wijze geheel overeenkomstig de richtlijnen in de AVG en WGBO. Voor het verwerken van uw gegevens hanteren wij een gezamenlijk privacy beleid. Klik hier voor het gezamenlijke privacy beleid.

Contactgegevens
Diagnostisch Centrum West-Friesland
Postbus 4045, 1620 HA Hoorn
0229-257 523
0229-257109 (fax)
info@dcwf.nl

Klik hier voor een schema met alle rechtstreekse telefoon- en faxnummers en praktische verwijsinformatie.